SuperFood – Odcinek 4 – Jagody Goji

jagody goji

Dzisiaj przed Wami czwarty odcinek serii o superfood. Z małym opóźnieniem przedstawiam Wam jagody goji.

Mały problem techniczny z komputerem zablokował piątkową publikację filmu o jagodach goji. Na szczęście wszystko już zażegnane i można spokojnie dalej pracować. Nie przedłużając już zapraszam do oglądania!

W tej serii ukazały się:

  • Odcinek 1 – Pyłek pszczeli – 18.11.2016
  • Odcinek 2 – Kakao – 25.11.2016
  • Odcinek 3 – Nasiona chia – 02.12.2016
  • Odcinek 4 – Jagody goji – 12.12.2016
  • Odcinek 5 – Siemię lniane – 16.12.2016
  • Lubicie jagody goji? Jak Wam mija czas przygotowań do Świąt?

    Komentarzy: 16

    1. abakercja 12 grudnia 2016 o 14:24

      bardzo mi smakowały, ale jak zaszłam w ciążę, zaczęły mnie obrzydzać. i od tej pory nie jem, chociaż nie wątpię, że są bardzo wartościowe.

    2. Agnieszka 12 grudnia 2016 o 14:44

      Właśnie kupiłam, ale jeszcze nie spróbowałam 🙂

    3. Antonina | antonita.pl 12 grudnia 2016 o 15:04

      Ja jakoś nie mogę się do nich przekonać… Ale już chia i siemię lniane lubię bardzo 🙂

      • Paulina 12 grudnia 2016 o 20:57

        Siemie lniane uwielbiam!!! A jagody goji da się zjeść wg mnie, ale szału nie ma.

    4. Smiley Project 13 grudnia 2016 o 16:34

      Właśnie kupiłam je dla mamy 😉 Mam nadzieje, że będą jej smakować 🙂

    5. Olga | Gray Moka 13 grudnia 2016 o 16:42

      Planujesz może spisywać to, co piszesz w filmach? 🙂

      Miałaś kwaskowate jagody goji? Dla mnie są przesłodkie :D.

      • Paulina 13 grudnia 2016 o 17:08

        W sumie to bardzo dobry pomysł, by spisać to, co mówię w filmikach 🙂

        Moje jagody goji są na początku kwaskowate, a potem słodkie 🙂

    6. Asia 14 grudnia 2016 o 09:20

      Bardzo lubię twoje filmy. Dowiaduję się z nich zawsze czegoś, czego nie wiedziałam. Chociaż o jagodach goi wydawało mi się, że wiem wszystko;)

      • Paulina 14 grudnia 2016 o 12:27

        Dzięki wielkie :D, jest mi bardzo miło!

    7. Ewa Popielarz 15 grudnia 2016 o 20:30

      Lubię je dodawać do domowej granoli. Ale zainteresowało mnie, że kakao należy do superfoods! Koniecznie muszę wysłuchać pozostałych Twoich filmów 🙂

    8. Dawid M | zorganizowani 15 grudnia 2016 o 20:59

      Bardzo lubię jagody goji. Zwłaszcza z jogurtem lub owsianką. 🙂

    9. Edyta Mój kawałek podłogi 17 grudnia 2016 o 17:04

      Ja dodaję najczęściej do domowych batonów albo czasem owsianki 🙂

    10. Madame Malonka 18 grudnia 2016 o 13:52

      Jagody Goji są ciągle przede mną do wypróbowania 🙂 Za to czas świąteczny mi sprzyja. Powoli dekoruję mieszkanie, zbieram niezbędne produkty, a w tygodniu zacznie się szykowanie 🙂

    Pozostaw komentarz